Tennisbaan onderhoud

Onkruid, groene aanslag, mos en algengroei bestrijden en voorkomen op de tennisbaan.

Voor preventief tennisbaan onderhoud als het gaat om onkruidbestrijding en voorkomen van mos of algengroei bent u bij ons op het juiste adres. Wij bieden onkruidzout (zuiver steenzout) van hoge kwaliteit en zeer doeltreffend is te gebruiken. Door de specifieke korrelgrootte K1.4-0.4 lost het zout langzaam op waardoor het zuinig is in gebruik.

Geen gladde tennisbaan meer.

Gladheid op de tennisbaan is onveilig. Mos en algengroei kunnen ervoor zorgen dat uw tennisbaan glad wordt. Voorkom dit door preventief en regelmatig uw tennisbaan te onderhouden. De reden dat mos en algen snel groeien is omdat tennisbanen vaak beschut zijn door bomen. De schaduw en vochtige omgeving zijn dan een ideale omgeving voor mos en algen. Dit is nu simpel te bestrijden en preventief te voorkomen met ons onkruidzout.

Gebruik uitsluitend steenzout met de juiste korrelgrootte.

Het is een misverstand om te denken dat wegenzout (het strooizout dat in de winter wordt gebruikt als het heeft gesneeuwd) net zo effectief is als ons steenzout. Dit is niet zo. Het wegenzout heeft een kleinere korrel en lost sneller op. Hierdoor is het niet effectief genoeg, moet vaker worden gestrooid en is het duur in gebruik. Ons zuivere steenzout heeft de juiste korrelgrootte (K1.4-0.4) waardoor het minder snel oplost, u minder vaak hoeft te strooien en daarom goedkoper is in gebruik.

U bent milieubewust bezig.

Gifvrij en daarom milieubewust uw tennisbaan onderhouden. Daarnaast zijn middelen met gif zoals Roundup vaak duur en niet effectiever.

Onkruidzout in het gebruik op tennisbanen.

Om de tennisbaan onkruid en mosvrij te houden strooit u 4 tot 6 keer per jaar circa 20 – 25 gram zout per m2 per strooibeurt.

Wilt u meer weten of bestellen?

Als u vrijblijvende informatie wenst, belt u ons dan gerust op 010 – 47 47 456. U kunt ons ook e-mailen. Ons e-mailadres is info@nederlandsezouthandel.nl

Voor het plaatsen van een bestelling kunt u onze webshop bezoeken en uw keuze maken uit het aantal zakken zout.

onkruidbestrijding zout bestellen

 

Scroll naar boven