Lees hieronder de reviews over ons steenzout. Onkruidzout is overigens steenzout, de site www.onkruidzout.nl is onlangs gewijzigd in www.steenzout.nl. daarom komt u nu op www.steenzout.nl uit. Waar het in de reviews over onkruidzout gaat, dan gaat het over het steenzout dat op deze website te bestellen is.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Welkom op www.steenzout.nl
Average rating:  
 23 reviews
by Bart on Welkom op www.steenzout.nl
Prima

Ik heb bodembedekkers en anti worteldoek gebruikt, onkruid kwam er na verloop van tijd gewoon doorheen. Wekelijks geharkt en met een steker/krabber bezig geweest -> gebed zonder eind om gek van te worden. Met een brander gewerkt, ook van tijdelijke aard en niet ongevaarlijk. Roundup gebruikt, dat werkte prima maar is duur en slecht voor mens en
milieu. Via een kennis vernomen dat die steenzout gebruikte, dus ook besteld. En ik moet zeggen het werkt perfect!

by Scepticus on Welkom op www.steenzout.nl
Denk na,

Mensen wat denk Je dat het effect is van zout op de omgeving? Het komt in het grondwater, milieu. Ze vervuilen de ondergrond en de ondergrondse waterbekkens doordat ze in de grond dringen en in de waterlopen belanden. Zodoende kunnen ze een effect hebben op de groei van planten en bomen. Ook bepaalde diersoorten zijn erg gevoelig voor een hoog zoutgehalte in het water, zoals amfibieën (salamanders, kikkers, padden).
Gezien de impact op het milieu gebruik je beter geen zout.

Beste Scepticus, Uiteraard heeft u gelijk dat het beter voor de natuur zou zijn om geen hulpmiddelen te gebruiken om uw bestrating schoon te houden. Echter van de beschikbare hulpmiddelen is Steenzout wel een van de meest natuurlijke en minst schadelijke voor de natuur. Doordat de bestrating het regenwater tegenhoud komt het zout niet diep in de grond maar blijft tussen de stenen en er vlak onder. Dat daar vervolgens niets meer wilt groeien, dat is juist de bedoeling. Hoe het zout in de sloot terecht zou moeten komen ontgaat mij. Badplaatsen zoals Scheveningen, Zandvoort en Egmond aan Zee krijgen bij iedere storm grote hoeveelheden zout over zich heen (daar hebben wij overigens weinig of geen klanten), toch komt er veel drinkwater uit het duingebied. U heeft gelijk dat we moeten oppassen en alleen daar moeten strooien waar nodig. Met vriendelijke groet namens Steenzout.nl

by Cees on Welkom op www.steenzout.nl
Fantastisch

Begonnen in februari met preventief strooien, daarna bijhouden. Bestrating blijft mooi schoon. En onkruid wieden behoort voorgoed tot het verleden. Aanrader!

by Van Putten on Welkom op www.steenzout.nl
Beter dan Roundup volgens mij

Toen ik door mn roundup heen was ben ik dit specifieke zout gaan gebruiken en het werkt heel goed. Misschien nog wel beter dan het vorige middel want zelfs de duizendknoop begon te verdorren hopelijk ben ik daar nu voorgoed van af

by Slagter on Welkom op www.steenzout.nl
Heermoes - paardenstaart

Na jaren van ergernis zijn we dankzij het zout eindelijk van de hardnekkige paardenstaart af! Ook andere onkruidsoorten verdwijnen. We zijn er blij mee.

by Johan on Welkom op www.steenzout.nl
Dit steenzout werkt perfect

De snelste manier om van je onkruid af te komen!

by Tennis vereniging on Welkom op www.steenzout.nl
Tennisbanen behandeld met onkruidzout

Jaren lang hebben last gehad van alg en mos vorming op onze tennisbanen.
Dit seizoen de banen behandeld met onkruidzout. Waar anders de banen groen waren van alg en mos zien de banen er nu perfect uit. De voordelen voor onderhoud in het voorjaar is: minder vuile gravel verwijderen dus minder gravel aanvullen.

by Robert on Welkom op www.steenzout.nl
Milieuvriendelijke onkruidbestrijding

Vorig jaar al op deze manier onkruid bestreden met zout. (had ik nog liggen) Het werkte uitstekend. Waar buren met Karchers aan de slag gingen strooide ik binnen een kwartier de garage oprit en de tuin en ging daarna aan de koffie. Drie dagen later was het effect al goed merkbaar. Twee weken later nog een strooi cessie. Twee maanden daarna nog een keer preventief. Inmiddels heeft deze manier van bestrijding de aandacht van mijn buren. Mij benieuwen of ik ze heb kunnen overtuigen.

by Jannie on Welkom op www.steenzout.nl
Dit helpt echt

Van alles geprobeerd maar niets werkte goed genoeg. Toen dit zout tegen onkruid gekocht. IN korte tijd was het onkruid verdort. Dit werkt heel goed tegen onkruid.

by Justus on Welkom op www.steenzout.nl

Prima de chauffeur leverde de 20 zakken mooi in de loods,heb al stukken gestrooid maar nu komt er geweldig veel regen dus wacht even af. Ga dit aan meerdere mensen uitleggen om ook dit zout te gebruiken. Een tevreden klant,gr

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»